extreme air productsExtreme Air Products este un producator olandez de solutii de ventilatie pentru amenajarea camerelor de fumat.  Varful de gama al echipamentelor este Extreme Air Sensation – un purificator de aer foarte avansat, prezentat sub forma unui dulap, capabil sa trateze un volum de aer de 1300 mc/h, cu un nivel de zgomot (max 50 dB) si un consum foarte mic (380 W/h).

EAS 1300

dulap de purificare fum de tigaraDimensiunile unitatii sunt de 2200 x 810 x 300 mm. Cantareste aproximativ 100 kg.

Unitatea este construita pentru zone intens poluate, precum spatiile de fumat. Se poate instala oriunde intr-un incapere, de obicei langa un perete sau un stalp, putand fi integrata usor in mobilierul sau accesoriile de design ale incaperii. Culoarea standard a unitatii este alb, carcasa fiind vopsita electrostatic. Filtrarea aerului se realizeaza cu ajutorul unor baterii de filtre speciale, din care cele finale sunt cu carbune activ, durata de viata a acestora fiind de aprox. 1-1,5 ani. In acest timp nu este necesara mentenanta, exceptie facand un filtru mecanic foarte usor de curatat! Dupa epuizare filtrele, se inlocuiesc.

Poate fi dotata cu doua variante de sisteme de filtrare – standard si …extreme, acesta din urma fiind capabil sa elimine si mirosurile neplacute provenite de la fumul de tigara.

Imagini dulapuri de purificare Extreme Air Sensation

Mai jos gasiti imagini ale dulapurilor de purificare avansata EAS 1300…