despre west air grup

West Air Grup este o companie cu renume pe piata din Romania in ceea ce priveste calitatea si eficienta solutiilor tehnice aplicate in domeniul tratarii aerului. Avantajul de a fi unici importatori pentru echipamentele pe care le promovam, ne ofera in mod implicit posibilitatea de a oferi calitatea la un pret accesibil.

Ne caracterizeaza spiritul inovativ, fiind aproape in fiecare an de activitate promotori ai unor solutii absolut noi in Romania :

 • Am fost primii care am implementat sistemele profesionale de eliminare a fumului de tigara pe principiu electrostatic (purificatoarele de aer), dotate cu senzor de poluare (inca din 2003). Echipamentele si-au dovedit atat de bine eficienta incat si-au capatat renumele binemeritat  de “mancatoare de fum”. West Air Grup este unic importator in Romania al marcilor ARTEL si Expansion Electronic, cele mai performante purificatoare de aer din lume.
 • In 2005 am lansat pentru prima oara in Romania un climatizator revolutionar, fara unitate exterioara. Lansarea oficiala am facut-o in cadrul expozitiei ROMHOTEL, unde am primit “Diploma de excelenta” si medalie pentru cea mai buna prezentare de produs.
 • In vara anului 2006, am fost primii care am prezentat conceptul de “racire a aerului exterior”. Ideea a fost atat de noua si surprinzatoare incat massmedia a reactionat imediat. Stirea a aparut pe situri de comunicate de presa iar televiziunile au realizat reportaje pe terasele restaurantelor si cafenelelor racite de noi.
 • Tot in 2006 am facut si o “revolutie” in arta incalzirii, aducand pentru prima data in atentia specialistilor si a utilizatorilor finali o solutie de incalzire complet ecologica: semineele cu peleti din rumegus de lemn, combustibil nou ce raspunde noilor cerinte de utilizare a energiei „curate” si regenerative.
 • In 2008 am devenit reprezentanti unici in Romania pentru brandul international BREEZAIR. Solutia inteligenta de racire a aerului, folosita in ventilarea si racirea spatiilor industriale. Am fost organizatorii primului seminar european de specialitate pe aceasta tema, desfasurat la inceputul lunii mai 2008 la Rin Grand Hotel in Bucuresti, la care au participat 16 specialisti de la firme din Europa si 32 de specialisti romani din toata tara. Aplicatiile realizate cu aceste echipamente s-au dovedit a fi alte sucese remarcabile. Este minunat sa poti oferi o solutie tehnica inovativa de racire a aerului, cu costuri mici si eficienta mare, mai ales acolo unde metodele traditionale nu sunt o optiune.
 • In 2009 am completat gama de produse pentru eliminarea fumului de tigara si purificare a aerului prin cabinele de fumat Smoke ‘n Go de la producatorul olandez Euromate. De la acelasi producator am adus ca noutate destinata aplicatiilor din zona HORECA, sistemele de eliminare a grasimilor, fumului si mirosurilor din bucatariile profesionale.
 • In 2010 am inceput colaborarea cu Expansion Electronic, parintele filtrarii electrostatice in Europa. Gama completa de solutii de filtrare electrostatica acopera un spectru larg de aplicatii, de la binecunoscutele purificatoare de aer si pana la unitati de filtrare industriala.
 • In 2012 am completat gama de solutii de purificare a aerului cu dulapurile de purificare avansata Extreme Air Sensation.

  Speram sa nu apreciati cele expuse mai sus ca fiind lipsite de modestie, insa e firesc sa fim mandri de ceea ce am realizat pana acum. Un portofoliu de clienti cu peste 1500 de locatii din toata tara, unde am aplicat solutiile noastre, credem ca este un argument suficient care sa sprijine seriozitatea si profesionalismul cu care am tratat fiecare aplicatie in parte.

Ce oferim

Consultanta de specialitate

Problema eliminarii fumului de tigara nu are necunoscute pentru noi. Suntem capabili sa va oferim consultanta de specialitate in alegerea celei mai potrivite solutii pentru eliminarea eficienta a fumului de tigara.

Proiectare

Oferim servicii de proiectare pentru sisteme de ventilatie dedicate eliminarii fumului de tigara.

Executie si montaj

Executam si montam sisteme de ventilatie la cheie.

Mentenanta

Oferim servicii profesionale de mentenanta pentru orice sistem de ventilatie.

Ce spun clientii nostri

 • La evenimentul de redeschidere a Clubului Control am avut 600 de invitati. Fumul de tigara ne-a pus mereu probleme in serile supraaglomerate. Am refacut si sistemul de ventilatie, mergand pe solutia propusa de West Air. Teama mi-a fost spulberata inca de la primul eveniment. Cred ca avem acum cel mai eficient sistem de ventilatie pe care l-am avut vreodata…

  Andrei Alexandrescu „Club Control” Bucuresti
 • Eficienta lor este mai mult decat remarcabila! Nici nu exista comparatie cu cele pe care le avusesem anterior. Calitatea aerului s-a schimbat considerabil, iar fumul de tigara este de domeniul trecutului. Uneori am sentimentul ca aerul este mai respirabil in zona de fumatori decat in cea de nefumatori, unde nu am niciun sistem de ventilatie.

  Asadar, la numai doua saptamani de la instalare, ne bucuram ca Al Pizzetto – cel mai frecventat local din oras – are si cei mai multumiti clienti. Si asta, nu numai datorita pizzei pe care o facem, ci si multumita si purificatoarelor de aer de la West Air.”-

  Marius Ghinea „Al Pizzeto” Giurgiu
 • Colaborarea cu WEST AIR de-a lungul timpului o apreciez ca fiind foarte buna, si, important pentru mine, foarte linistita. Va acord nota 10 pentru abordare si seriozitate. Jos palaria!

  Eugen Raducu – „Colibri” Pitesti
 • Purificatoarele de aer s-au dovedit o “alternativa” valabila, care si-a dovedit pe deplin eficienta. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu WEST AIR. Apreciem seriozitatea si promtitudinea, incepand cu livrarea si montajul purificatoarelor si terminand cu intretinerea periodica a echipamentelor.

  Cristian Osiac „Pizza Hut” Bucuresti
 • Instalarea cabinei de fumat a eliminat imaginea negativa lasata de colegii mei care erau nevoiti sa fumeze in fata cladirii. Cred ca si timpii afectati acestei „pauze” au fost serios scurtati…iar sentimentul ca poti fuma „in birou”, chiar daca dupa un perete de sticla, este foarte prietenos. Nici acum nu inteleg cum de nici macar nu miroase a fum de tigara!!!

  Diana Richards despre cabina de fumat
  manager

Aveti un mesaj pentru noi?