Oferim servicii de Consultanta, Proiectare, Montaj si Mentenanta pentru echipamentele de ventilatie implementate de firma noastra.

consultanta

Serviciile noastre de consultanta constau in analiza nevoii dumneavoastra, evaluarea locatiei, urmand sa facem calculele necesare pentru a va propune a solutie.

In functie de alte echipamente pe care le aveti deja instalate ( aparate de AC, grile de ventilatie, etc ), de analiza energetica a cladirii, de structura cladirii, putem sa facem un calcul si sa inaintam o oferta financiara.

proiectare

Avand la dispozitie o schita a locatiei dvs si numarul previzionat de fumatori pe mp, echipa noastra de la Departamentul Tehnic face calculele ce previzioneaza volumele de aer ce trebuie filtrate si necesarul de aer proaspat de introdus pentru depresurizare.

Astfel aflam tipul recomandat de echipamente ce fac parte din sistemul de filtrare – ventilatie, numarul lor, necesarul de tubulatura, tipul de automatizare, in asa mod incat sa avem o oglinda clara a necesarului aferent locatiei dvs.

Tot in acest stadiu, cel al proiectarii, putem sa va inaintam si oferta financiara.

montaj

Dupa ce avem acordul dumneavoastra in ceea ce priveste achizitia de echipamente de filtrare, putem asigura serviciul de montaj, punandu-ne de comun acord pentru asigurarea frontului de lucru.

In cazul purificatoarelor, acestea se pot monta simplu de catre echipa dvs, fiind necesare cunostinte minime.

mentenanta

Venim in sprijinul dvs cu serviciul suplimentar ce se refera la intretinerea filtrelor aparatelor montate.

In cazul purificatoarelor, intretinerea se executa periodic ( lunar ). Ea poate fi pusa in practica atat de personalul nostru, in cazul in care locatia dvs este situata in Bucuresti, cat si de personalul locatiei dvs, daca locatia este in tara. In cazul in care optati pentru efectuarea operatiunii de mentenanta proprie, aveti nevoie de o cuva K 190 si solutie de curatare Profi Clean, pe care le puteti achizitiona de la firma noastra.

Interesat de instalare echipamente de purificare si ventilatie?